Pozivamo sve zainteresirane na TEDxZagrebSalon Recycle – razgovor o recikliranju s naglaskom na grad Zagreb i izazove koji pred njim stoje u pogledu gospodarenja otpadom, a s naglaskom na buduća i moguća rješenja i inovacije. Događaj će se održati u utorak 30.12.2018. s početkom 18h na adresi Tehnološkog parka Zagreb, Zagrebački velesajam, Paviljon 12, Avenija Dubrovnik 15.

“Grad Zagreb će 2018. godine doživjeti “revoluciju gospodarenja otpadom” sukladno odluci Europske unije da do kraja godine zemlje članice recikliraju do 50% svoga otpada. Koliko smo spremni za sve inovacije i novosti koje nam spremaju gradske vlasti razgovaramo s najupućenijim ljudima gradskih i državnih institucija i tvrtki.

PROGRAM počinje video uvodom (nekoliko kratkih TED Talks) nakon kojega moderator koordinira razgovor gostiju u koji se spontano uključuje i publika. Važno je biti kratak (do 3 min) kako bi što je veći mogući broj ideja bio predstavljen, a cilj je na kraju događaja stvoriti ‘mindmap’ iz koje će biti izvučeni pisani zaključci koje ćemo podijeliti s javnošću i medijima kao pozitivne prijedloge razvoja recikliranja u Zagrebu.”

 

Poveznica na događaj